VAŽNA OBAVIJEST

U NEDJELJU 12.11. SVETE MISE ĆE BITI U 08:00 I 10:00 SATI U OSNOVNOJ ŠKOLI KSAVERA ŠANDORA GJALSKOG. NEDJELJNA VEČERNJA U 18.30 SATI BIT ĆE U VATROGASNOM DOMU

Mise su prema rasporedu koji je u tablici. Mise u tjednu održavaju se u Vatrogasnom domu, a nedjeljom u Osnovnoj školi.

Nedjeljom više nema večernje mise, nego samo jutarnje u 8 i 10 sati.

U Došašću će zornice u tjednu biti u Vatrogasnom domu, a nedjeljom u 6 i 9 sati u OŠ Zabok, detaljni raspored u idućem župnom listiću.

Gospina krunica moli se prije mise, predvodi je vjerni puk. Klanjanje četvrtkom nakon mise. Ispovijed u tjednu prije misa.

Zahvaljujemo našem DVD-u Zabok i Osnovnoj školi Ksaver Šandor Gjalski što nam omogućuju da imamo misna slavlja u njihovim prostorima. Molimo da te prostore koristimo čak i odgovornije nego da smo u župnoj crkvi.

Razlog nekorištenja crkve u daljnjem razdoblju jest nesigurnost glavne kupole iliti stropa iznad klupa te treba pristupiti hitnoj sanaciji iste.

Ako netko želi detaljnije objašnjenje u samoj crkvi, molim da se javi.

O obnovi spomenute kupole i župne crkve bit ćete obaviješteni kada detaljnije izvidimo same mogućnosti, financijska sredstva te raspisivanje natječaja za izvođača. Nadajmo se i u molitve stavimo sve daljnje korake koji bi nas trebali vratiti u našu župnu crkvu. Svima nama bit će potrebno puno strpljenja i razumijevanja te neka molitva bude i na tu nakanu.