Zahvala Gradu Zaboku za suradnju

U ime župe sv. Jelene Križarice iz Zaboka, župnika Marijana Culjaka i župljana zahvaljujemo gradu Zaboku na podršci, angažmanu i spremnosti da svi zajedno radimo na dobro svih građana i građanki našega Grada.

Pokazali smo da zajedno možemo, ako se odlučimo pokrenuti i raditi za ono što nam je važno. Suradnja Grada i župnika koji ima direktne kontakte sa stanovništvom je jako bitna u realizaciji projekata i u organizaciji prigodnih manifestacija, a koje mogu ukazati na potrebno djelovanje grada u određenim segmentima gdje su ona neophodna. Zabok je primjer grada u kojem je suradnja jedinice lokalne zajednice i Crkve, iznimno dobra.

Zahvaljujemo za ovogodišnji najljepši uređeni Trg sv. Jelene Križarice i poklonjenom adventskom vijencu, hvala na jarbolima sa zastavama kao i mnoge druge akcije koje zajedničkim snagama poduzimamo na dobro svih nas čitavu godinu. 

Gradonačelniku Ivanu Hanžeku, zamjenici Valentini Đurek,  gradskom vijeću i predsjedniku Žarku Ivančiću kao  i svim suradnicima i zaposlenicima grada, zahvaljujemo na dobroj suradnji  te  želimo  da i ova godina, koja je pred nama bude za sve ispunjena Božjim darovima i nadom da ćemo svi zajedno, raditi još bolje na dobro svih stanovnika grada Zaboka. 

ČESTIT BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENA NOVA 2018 GODINA!

Župnik Marijan Culjak i zahvalni župljani!