Održan sastanak Pododbora za medije SHKM-a s predstavnicima medija

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola održan je u ponedjeljak, 24. veljače 2020. godine, sastanak Pododbora za medije Organizacijskog odbora za Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM), koji će se pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu.

Na početku sastanka predsjednik Pododbora za medije preč. Borna Puškarić pozdravio je predstavnike medija te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom u ovom razdoblju priprema za SHKM.

Na susretu su sudjelovali predstavnici Hrvatske katoličke mreže, Laudato televizije, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog radija, Bitno.net-a,  Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Radio Marije te djelatnici Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije i tajništva SHKM.

Na sastanku razmotrena su pitanja vezana za organizaciju medijskog praćenja priprema za SHKM, te samog susreta mladih s obzirom na program koji će se odvijati u subotu i nedjelju, 9. i 10. svibnja 2020. godine.

Predstavnici medija izrazili su spremnost na suradnju za što bolje praćenje i izvještavanje prije i za vrijeme samoga susreta.

Po savršetku sastanka predstavnici medija izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom te potrebu za daljnjom redovitom međusobnom komunikacijom u cilju profesionalnog komuniciranja SHKM-a.


  Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije/ Petra Jelinčić, studentica HKS-a na praksi u Uredu