Pokrenuta mrežna stranica o blaženom Alojziju Stepincu

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo je multimedijalnu mrežnu stranicu o blaženom Alojziju Stepincu, s ciljem što boljeg upoznavanja zainteresirane javnosti s duhovnom ostavštinom našeg blaženika.

Posjetitelji će na internetskoj adresi www.stepinac.zg-nadbiskupija.hr moći pronaći sve informacije vezane uz život blaženog Alojzija Stepinca, različite dokumente koji prate kardinalov život – od njegovih propovijedi, poruka i okružnica, govora i nagovora, kao i svjedočanstva mnogih crkvenih velikodostojnika, uglednih osoba te Stepinčevih suvremenika o njegovu djelovanju u teškim, ratom zahvaćenim okolnostima.

Stranica donosi i interaktivnu Knjigu molitvi, zahvala i svjedočanstava u koju su vjernici pozvani upisivati svjedočanstva o Stepinčevu moćnom zagovoru na nebu, bogatu multimedijalnu galeriju, te cjelokupni sadržaj Glasnika bl. Alojzija Stepinca, koji izlazi od 1994. godine.

Dokumenti, propovijedi, poruke i okružnice, te govori i nagovori blaženog Alojzija Stepinca bit će susljedno dopunjavani.

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije