Caritasove radionice financijskog opismenjavanja

U okviru projekta »Caritas – ne riječima već djelima II«, koji je sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) u okviru odgovora Unije na pandemiju bolesti COVID-19, Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je i drugu od tri planirane radionice financijskog opismenjavanja.

Radionicu za učenike sedmog i osmog razreda (Biblijska grupa) OŠ Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku, održanu 16. siječnja, vodila je Katarina Braovac, direktorica tvrtke Klijent d.o.o. iz Zagreba, društva s višegodišnjim iskustvom u pružanju računovodstvenih usluga, usluga obračuna plaća te računovodstvenog i poreznog savjetovanja.

Prethodna radionica održana je 3. prosinca 2022. godine u župi Navještenja BDM u Velikoj Gorici, također za osnovnoškolce, dok će se sljedeća radionica, planirana za 27. siječnja 2023. godine u 16:00 sati održati u župi Sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici.Više informacija o projektu vrijednom 4.067.642,98 kn i tijeku njegove provedbe, u okviru kojega je do sada podijeljeno potrebitima na području Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije ukupno 8.116 paketa hrane i 4.000 paketa higijenskih potrepština, nalazi se ovoj poveznici Projekti

Caritas Zagrebačke nadbiskupije