Održana primopredaja donacije Udrugi sv. Ana Lobor

Na duhovnom-humanitarnom koncertu koji je u organizaciji mladih Zagorskog arhiđakonata održan u zabočkoj sportskoj dvorani prikupljeno je 12.023,00 kuna pomoći za rad Udruge sv. Ana iz Lobora koja brine o djeci s poteškoćama u razvoju s područja čitave županije a koncert se održao na inicijativu velečasnog Josipa Čuliga, župnika iz Velikog Trgovišća.

Primajući donaciju od vlč. Čuliga predsjednik udruge Matija Mikulčić uz dosadašnju predsjednicu Nedjeljku Jurinić rekli su da će donacija biti iskorištena za nastavak već započetih projekata. Spomenuli su da su djeca s teškoćama jedan biser u društvu, te smo zbog njih mi svi zajedno postali bolji ljudi, naučili su nas njegovati najvažnije životne vrijednosti, te ujedno sve pozvali da poštuju različitost i da podrže takvu djecu i njihove roditelje.

Na koncertu su nastupili zborovi mladih iz Donje Stubice, Zaboka, Lobora, Mihovljana, Velikog Trgovišća i Tuhlja, Alan Hržica, Ivica Pepelko, grupa RiM, vokalni sastavi Amorose i Ratkajke, a samu je glazbenu večer otvorio koncertni bend sastavljen od članova Boss banda, Luna benda i ŽVA Fiole.

Ovim putem zahvaljujemo svim izvođačima, svima koji su sudjelovali u organizaciji događaja, svim medijima kao i svim posjetiteljima koji su došli podržati ovaj duhovno-humanitarni koncert.

 

                                                                       Darko Fiket

                                                                       promotor mladih Zagorskog arhiđakonata