Vlč. Kristijan Tušek preuzeo službu povjerenika za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije

Nakon pet godina službe, vlč. Ivan Valentić predao je službu povjerenika za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije vlč. Kristijanu Tušeku, javlja Ured za pastoral mladih na svojoj Facebook stranici.

“Zahvaljujemo vlč. Valentiću na pet godina predanog rada i želimo mu obilje Božjeg blagoslova u župničkoj službi u Dugom Selu. Vlč. Tušeku želimo dobrodošlicu i obilje Božjeg blagoslova u radu s mladima!”, poručili su.

Vlč. Tušek je donedavno bio na službi župnog vikara u župi sv. Anastazije u Samoboru, te je za Hrvatsku katoličku mrežu poručio: “Mislim da na tragu svega dobroga što je učinjeno, dobro možemo i nastaviti učiniti”, nadodavši i kako će mu trebati vremena da se “uhoda” u život Ureda za pastoral mladih. “Ivan me uputio i u neke projekte i stvari koje su pred nama, polako ću i s vremenom sam vidjeti što je to što Ured sa sobom sve donosi”, rekao je novi povjerenik za pastoral mladih.

Više o iskustvima oba povjerenika – bivšeg i sadašnjeg – kao i planovima za buduća događanja u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije moći ćete saznati u ponedjeljak 31. kolovoza u emisiji HKR-a o vjeri i mladima “Budimo mladi”/ps