Najava Dekanatskog hodočašća na Trški Vrh

Već nekoliko godina za redom prve nedjelje u mjesecu srpnju svećenici Krapinskog dekanata predvođeni dekanom Tomicom Šestakom organiziraju hodočašće župa toga dekanata Majci Božjoj Jeruzalemskoj na Trškom Vrhu. Tako će biti i ove godine 01. srpnja 2018. godine.

Mise su u 7.00, 9.00 i središnje euharistijsko slavlje u 11.00 sati. Prije glavne mise u cintoru s početkom u 10.30 sati uslijedit će pobožnost Križnoga puta, a ujedno će vjernici imati priliku za sv. Ispovijed.

Sv. Misu u 11.00 sati predvodit će u  zajedništvu  svećenika  Krapinskog  dekanata,  domaći  župnik Tomica Šestak  koji će  sv.  Misom  zahvaliti  Dobrome Bogu za 25 godina svećeništva. Na  misi  će  propovijedati  mons. Nedjeljko PINTARIĆ, isto srebrnomisnik.

Nakon  mise  bit će prigodni domjenak za sve!

Još samo dodajmo kako se župa sv. Nikole biskupa u Krapini priprema za Mladu misu vlč. Tonija Potrebića koju će slaviti u nedjelju 8. srpnja s početkom u 10 sati. Za župu te Grad Krapinu veliki je to i značajan događaj s obzirom da je župa imala mladomisnika prije 66 godina koju je tada proslavio vlč. Ivica Hršak.

Darko Fiket, župni medijski suradnik Tiskovnog ureda