Najnovije informacije za blagoslov obitelji

ZBOG TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE RASPORED BLAGOSLOVA JE IZMIJENJEN U POTPUNOSTI!

RASPORED BLAGOSLOVA od 12.12. do 13.12.

SUBOTA 12.12.

đakon Ivan Mandić – Matije Gupca od Zabokya do Vatikana i Vojni neboder, Trg Dragutina Domjanića, Đački put

NEDJELJA 13.12.2020. đakon Ivan Mandić – Kumrovečka ulica, Ulica Stjepana Radića i Tina Ujevića, Vatikan i Ulica Matije Gupca od Vatikana do Obrtničkog doma.

Početak Blagoslova u jutro u 8,30 h. pa do mraka.

O daljnjem blagoslovu obitelji bit ćete obaviješteni putem župnog listića i obavijesti u crkvi. Preporučam da budete u povezanosti putem telefona s onima koji imaju mogućnost i snagu dolaziti u crkvu na zornice ili druge svete mise. Neka nas ova kušnja ne slomi nego baš suprotno još više i dublje okrene Bogu jer u njegovoj je ruci naša sudbina.

Blizina Božića to nam potvrđuje. Za mnoge je Isusovo rođenje ostalo neprimjetno jer su bili okrenuti samo sebi i svojim interesima. Onima naprotiv koji su u poniznosti i vjeri iščekivali njegov dolazak On je donio svjetlo i radost u njihove živote.

Pozivam vas, predraga braćo i sestre, da u tišini i molitvi otvorimo svoja srca i pameti prema onome koji nas jača. Možda nećemo moći u crkvu, možda nećemo doživjeti masovnost okupljanja, pjesme radosti i veselja ali ono što možemo u ovim okolnostima: osjetiti i susresti Boga u liku djeteta u svome srcu koji treba nas i našu toplinu da bi nama za uzvrat darovao čitavoga sebe i prigrlio nas kao ljubljenu braću i sestre. Neka nas Božić pohodi mirom, ljubavlju i dobrotom a svima bolesnima donese zdravlje i blagoslov.